Udruga ADHD I JA na regionalnim konzultacijama u okviru provedbe Operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala.

Regionalne konzultacije u okviru provedbe Operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala potencijalaU veljači predsjednica Udruge Sandra Geri i psihologinja Sanja Jozić u Hotelu Internacionalu nazočile su na trećem krugu regionalnih konzultacija u okviru provedbe Operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala pod pokroviteljstvom Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva i Uprave za međunarodnu suradnju u području rada i socijalne sigurnosti.

Na konzultacijama su se naše predstavnice bolje upoznale s mogućnošću financiranja projekata kroz dodjele bespovratnih sredstava ( grant shema)u okviru IV komponente IPA-e Razvoj ljudskih potencijala. Uz osnovne informacije o IPA-i i dodjelama bespovratnih sredstava održano je i izlaganje o socijalnom poduzetništvu.

O mogućnostima korištenja grant shema izlagali su predstavnici triju ministarstava uključenih u upravljanje Operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala: Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva, Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi, te Ministarstva znanosti obrazovanja i športa, te nevladinih udruga u segmentu socijalnog poduzetništva.

Komentari su zatvoreni.

Main navigation