Počasni članovi udruge

 

Počasni članovi udruge 2017. godine

Počasni članovi udruge

 

Počasni članovi udruge 2014. godine

Počasni članovi udruge

IVO JOSIPOVIĆ

IVO JOSIPOVIĆ Najzaslužniji Predsjednik Republike Hrvatske gospodin IVO JOSIPOVIĆ, Sveučilišni profesor, skladatelj, dobitnik raznih priznanja, nagrada i odlikovanja. Svojim pokroviteljstvom i organizacijom Humanitarnog koncerta za pomoć Udruzi u Lisinskom 2010.godine, omogućio je nastavak rada i opstanak Udruge do današnjih dana.

ANA MILKOVIĆ

ANA MILKOVIĆ Odvjetnica ANA MILKOVIĆ, diplomirani pravnik, duže vrijeme pruža odvjetničke, pravne i savjetodavne usluge Udruzi, te je i zastupa.

EDUARD BUTJER

EDUARD BUTJER EDUARD BUTJER, umirovljeni visoki časnik Oružanih snaga RH, kolekcionar, slikar amater, donator i podupirući član Udruge uključuje se i pruža pomoć u raznim aktivnostima Udruge.

FILIP BABIĆ

FILIP BABIĆ FILIP BABIĆ, dipl.oec. predsjednik uprave TC Agramad.o.o. iz Osijeka za ustupanje besplatnog korištenja poslovnog prostora za rad Udruge.

IVAN GERECI

IVAN GERECI IVAN GERECI, bivši dogradonačelnik Dugog Sela, u proteklom mandatu posebno se zalagao u pomoći i podršci Udruzi, što je nastavio i po isteku mandata.

IVAN PETROVIĆ

IVAN PETROVIĆ IVAN PETROVIĆ, prof. umirovljeni predsjednik uprave TC Agramad.o.o. iz Osijeka za ustupanje besplatnog korištenja poslovnog prostora za rad Udruge.

MARKO KRALJEVIĆ

MARKO KRALJEVIĆ MARKO KRALJEVIĆ, doktor medicine, specijalista Psihijatar s dugogodišnjim iskustvom u psihijatrijskoj praksi, zadnje dvije godine radi u Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo Karlovačke županije. S Udrugom surađuje kroz liječenje naših članova.

NATALIJA BELJO

NATALIJA BELJO NATALIJA BELJO, doktorica medicine, specijalistica ginekologije, punih pet godina vodi privatnu ginekološku ordinaciju, te isto vrijeme surađuje s Udrugom kroz edukaciju mladih iz tog područja.

TOMISLAV IVANČEVIĆ

TOMISLAV IVANČEVIĆ Doktor znanosti TOMISLAV IVANČEVIĆ,viši predavač Visoke poslovne škole Zagreb i Prodekan za nastavu, u svom radu zaslužan je za promoviranje Udruge na međunarodnom kongresu, te za zalaganje za djecu s posebnim potrebama u obrazovnom procesu RH.

Main navigation