Posjet članova udruge tvornici Kraš, ZOO vrtu i Prirodoslovnom muzeju u Zagrebu

Posjet članova udruge tvornici Kraš, ZOO vrtu i Prirodoslovnom muzeju u Zagrebu Dana 29.03.2011. 53 djece Udruge u pratnji dva roditelja i pet zaposlenika bili su na jednodnevnom izletu u Zagrebu. Izlet je započeo razgledanjem Tvornice slatkiša „Kraš“, pri čemu su posjetitelji imali priliku  degustirati i  vidjeti kako se pravi čokolada.  Pri izlasku iz tvornice svi su dobili prigodni poklon “Kraševih” proizvoda.

Poslije toga uslijedilo je razgledavanje Prirodoslovnog muzeja na Gornjem gradu pri čemu su male znatiželjne glavice imale priliku pogledati izložbu „ Letači velikog neba“, te stalni postav Mineraloško-petrografskog odjela. Nakon razgledavanja minerala, stijena, prepariranih ptica i drugih životinja uslijedilo je razgledavanje i živih životinja u Zagrebačkom Zoološkom vrtu.

Izlet je bio edukacijskog tipa gdje se je djeci na što bolji i njima razumljiviji način prikazalo značenje proizvodnje, važnost  muzeja i Zoo vrta koji je uređen i način na koji se ljudi brinu za životinje  da im boravak bude što ugodniji u kavezima. Djeca su veselo skakutala od jednog do drugog kaveza u ZOO-u, a posebno ih se dojmilo hranjenje obitelji morskog lava.

Vrijeme nas je izvrsno poslužilo, a i raspoloženja nije nedostajalo. Stoga se zahvaljujemo Tvornici slatkiša „ Kraš“, Prirodoslovnom muzeju Zagreb , te Zoološkom vrtu Zagreb koji su nam omogućili besplatan ulaz u svoja zdanja, a time i neograničenu sreću naših korisnika koji su još pod dojmom viđenog.

Komentari su zatvoreni.

Main navigation