Dukat donacija

Dukat donacija Dukat nam je donirao svoje ukusne proizvode. Ovog puta smo dobili: President sir Brie, Galbani Ricottu i Kefir. Donacija je podijeljena našim članovima. Zahvaljuemo se Dukatu na donaciji.

Alca donacija

Alca donacija Tvrtka Alca donirala nam je paletu raznih proizvoda: Nestle razne pločice i musle, Fructalove sokove,vočne kašice i razne voćne pločice, četkice za zube i sredstva za čiščenje, paštetu, Mikado čokolade. Zahvaljujeo se Alci što nas je darivala. Sva donacija podijeljena je našim članovima.

Dukat donacija

Dukat donacija Dukat nam je donirao ukusnu Galbani mortadellu. Donaciju smo podijelili našim članovima. Zahvaljujemo Dukatu na donaciji.

Poklonili računalo udruzi SUH-a

Poklonili računalo udruzi SUH-a Odobrenjem projekta od HEP-a Udruga je kupila novo stolno računalo. “Staro” smo očistili i osposobili za daljnji rad kojeg smo poklonili Udruzi Sindikata umirovljenika Dugog Sela. Navedeno računalo će im poslužiti da se njihovi članovi mogu educirati i koristiit. Stolno računalo je kompletno sa mišem, zvučnicima, tipkovnicom, ekranom. Sretno “penzićima” u radu.

Dukat donacija

Dukat donacija Dukat nam je donirao Svježe mlijeko od 1 litre. Zahljujemo se Dukatu što nas se uvijek rado sjeti. Sva donacija podjeljena je našim članovima.

Dukat donacija

Dukat donacija Dukat nam je donirao ukusni voćni jogurt od jagode i marelice, te Mladi kajmak. Donacija je podijeljena našim članovima. Zahvaljujemo se Dukatu što nas se uvijek sjeti.

Dukat donacija

Dukat donacija Dukat nam je donirao svoj ukusni Fit Quark natur jogurt da se djeca malo osvježe u ovim vrućim danima. Zahvaljujemo se Dukatu na donaciji koja je podjeljena našim članovima.

Odobren projekt Zagrebačke Županije

Odobrena nam je projekt Zagrebačke županije “Prozor u svijet” u iznosu od 20.000,00 kn. Zahvaljujemo se Zagrebačkoj županiji što prati i podržava naš rad punih deset godina.

Dukat donacija

Dukat donacija Dukat nam je donirao ukusnu Galbani mozzarellu maxi i svježi di-go kvasac. Sva donacija je podijeljena našim članovima. Zahvaljujemose Dukatu na donaciji.

Odobren projekt Općine Brckovljani

Općina Brckovljani odobrila nam je projekt “Djeca su naša budućnost” u iznosu od 5.000,00 kn. Zahvaljujemo se Općini Brckovljani što prati i podržava naš rad punih deset godina.

Main navigation