Volonteri udruge

ZUZANA BENCOVA

Zuzana Bencova Rođena 25.11.1985. iz Bratislave, Slovačka koja je u Udrugu došla preko EVS- evropskog volonterskog saveza , na projektu „ Mladi na djelu „ financiranog iz Europske unije, u suradnji s Agencijom za mobilnost iz Zagreba. Studentica je četvrte godine psihologije u Bratislavi. U Udrugu je došla na devet mjeseci, za poslove likovne-kreativne radionice s djecom, učenju slovačke kulture i jezika. Njen zadatak je isto tako upoznati našu kulturu i jezik.

LANA KASSIM

Lana Kassim Rođena 27.10.1985 iz Dugog Sela, apsolventica Filozofije i Sociologije na Hrvatskim studijima. Voli čitati knjige, gledat filmove, vožnju na biciklu, izlaske i daleka putovanja. Vrlo je socijalno osviještena, voli pomagati drugima bez da traži išta za uzvrat. Radi na poslovima pomoć u učeju s djecom.

JELENA STIJEPOVIĆ

Rođena 02.04.1984 iz Dugog Sela, studentica sestrinstva. Voli čitati knjige i filmofil je, voli izlaske u grad i putovanja . Vedra je i pozitivna duha, socijalno je osviještena voli pomagati drugima. Radi na poslovima pomoć u učenju s djecom.

Main navigation