Dugoselski reperi i djeca Udruge

Dugoselski reperi i djeca UdrugeSubotnja proba djece iz Udruge ADHD I JA za božićnu priredbu bila je ovog puta nešto više nego samo proba.
Iznenađenja su se redala jedna za drugim, a osmjeh na dječjim licima govorio je više od bilo kakve riječi.

Prozivanje sedmoro dječaka i djevojčica koje je izvela predsjednica Udruge Sandra najprije je izazvalo nevjericu i čuđenje među djecom, Što smo to učinili da nas prozivate – rekao je jedan dječak. Smiješak na Sandrinom licu nitko nije mogao odgonetnuti. U toj grupi djece bilo je i malih i velikih. Stisak ruke i rečenica Sretan rođendan izmamile su osmjehe na vidno uzbuđena dječja lica, A kako Vi znate da nam je rođendan – upitala je malena djevojčica.

Udruga je kako kaže Sandra od ovog mjeseca pokrenula akciju proslave i darivanja djece povodom njihovih rođendana prigodnim poklonima. Mali je to znak pažnje i ljubavi koju želimo podijeliti s našom djecom – rekla je predsjednica Sandra.

Nakon podjele poklona probi se pridružio Ogi, jedan od trojice dugoselskih repera koji su za predstavu Udruge napisali zajedničku pjesmu. Djeca su brzo i marljivo učila refren i cijela pjesma uskoro je zaokružena u jednu pravu cjelinu.

Djeca su se okušala i u izradi predmeta od gline. Uz budno oko profesora iz Rugvice izradili su različite predmete koji će nakon što se osuše biti i pečeni u pećima za glinu, kako bi ostala trajna uspomena na ovo druženje. Kako smo saznali od profesora mnoga djeca imaju veliki interes za ovakav tip radionica pa je stoga dogovoreno novo druženje 29. studenog 2008.

Komentari su zatvoreni.

Main navigation