Sastanak članova Udruge s gradonačelnikom Vladom Kruhak

U ponedjeljak 30. ožujka u svom uredu gradonačelnik Vlado Kruhak primio je predsjednicu Udruge ADHD I JA Sandru Geri i dio stručnog tima kojeg čine psihoterapeut i psiholog, gospođa Vesna Grozdek te profesorica hrvatskog i francuskog jezika gospođa Vesna Smolković.

U razgovoru predsjednica i članovi stručnog tima upoznali su gradonačelnika sa radom, planom i programom Udruge u 2009. godini. Predstavile su projekte s kojima se Udruga prijavila na natječaje kod resornog ministarstva, prezentirale završene projekte te projekte koji su u toku.

Rad Udruge obuhvaća svu djecu s područja Dugog Sela, općina Rugvica i Božjakovina a sve aktivnosti u koje su uključena djeca pa tako i terapije i instrukcije koje organizira Udruga su besplatne za sve članove Udruge (103 člana).

Najveći problem s kojim se Udruga susreće je potreba za prostorom i molba da se u što kraćem vremenu nađe rješenje za rješavanje tog primarnog problema Udruge.

Terapije s djecom i instrukcije kako je rekla Sandra Geri odvijaju se u prostorijama koje im ustupa na korištenje GK Dugo Selo i POU Dugo Selo, kojima se i ovim putem zahvaljuje na ukazanom povjerenju.

Na kraju razgovora gradonačelnik V. Kruhak obećao je pomoć u rješavanju problema s osiguranjem prostora za nesmetan rad Udruge.

Otvorivši svoje srce djeci učinio je prvi korak u pokušaju da zajedno obrišemo dječje suze. Nadamo se da će njegov primjer slijediti i načelnik Općine Brckovljani Željko Funtek i načelnik Općine Rugvica Ivan Remenar te da će se i oni pridružiti našoj akciji.

Komentari su zatvoreni.

Main navigation