3. Rođendan Udruge ADHD I JA

3. Rođendan Udruge ADHD I JA Dana 03.12.2010. proslavljen je treći rođendan Udruge ADHD I JA kojem su nazočila djeca i roditelji zajedno sa zaposlenicima i gostima. Naša posebna gošća Zrinka Vrabec-Mojzeš, izaslanica i osobna savjetnica Predsjednika Republike Hrvatske imala je prilike u slavljeničkom okruženju upoznati se s radom Udruge, njenim korisnicima, stručnim timom i vodstvom.

Bogat i raznolik program uključivo je mnoga iznenađenja za djecu, roditelje i goste. Nakon što su djeca prigodnom pjesmom pozdravila sve prisutne, voditeljica programa je upoznala prisutne s kratkom povijesti Udruge i njenim aktualnim radom. Nekoliko učenika i dva roditelja su prisutnima iznijeli svoje osobno iskustvo. Slavlje su uveličali mađioničar, Sv. Nikola s darovima za svu djecu te naš učenik Antonio Petrlić koji je uz pomoć svoje profesorice glazbene kulture odsvirao nekoliko skladbi. Slavlje se nastavilo uz druženjem uz rođendansku tortu i zdravicu, a svi prisutni mogli su se okrijepiti zakuskom.

Zahvala svima koji nas podržavaju, pomažu i financiraju, svim donatorima i sponzorima, svima koji surađuju s nama i koji su omogućili ovu svečanost: Raiffeisen stambena štedionica d.d., ABC – rent, Kaufland Hrvatska k.d., Gavrilović d.o.o., McDonalds Zagreb, S.K.A.H Šatanić, Karlovačka pivovara, Mlinar d.d., Udruga Zadovoljno dijete, Diskont Mario Dugo Selo, Carlsberg Croatia d.o.o., Agrofructus Dugo Selo, Caffe Maxim.

Komentari su zatvoreni.

Main navigation