Svečano otvorenje novog prostora Udruge

Svečano otvorenje novog prostora Udruge Dana 27.12.2011. Udruga je svečano otvorila novi prostor, kojeg je dobila na korištenje od tvrtke TC Agram d.o.o. iz Osijeka uz suglasnost Hypo-Alpe-Adria banke. Prostor je svečano otvorila izaslanica i savjetnica za društvene djelatnosti predsjednika RH prof.dr.sc. Ive Josipovića gospođa Zrinka Vrabec-Mojzeš.

Djeca Udruge su priredila zabavni program s gostima-prijateljima Udruge. Grupa Skittles, Kristina Mamić na flauti, Dora Pavlić s plesnim programom. Na svečanosti se zahvalilo svim donatorima koju su sudjelovali u uređenju prostora: keramičar Damir Horvatić, kanuf Z-Mont d.o.o. vlasnika Jezerčić Zorana, struja Tonislav Tucaković i Ivica Vuković, fax uređaj Finka Bogović, zavjese Solidum d.o.o, maler Milan Duvnjak i Bacalo Vlado, keramičke pločice Graditelj svratišta d.o.o. odvjetnica Ana Milković, CRD d.o.o. i drugima.

 

Roditelji su pripremili kolače i mama Ljerka Belić donijela prekrasnu veliku tortu. Na svečano otvorenje došle su i bivše djelatnice i ostali gosti prijatelji Udruge. Sa  novim prostorom Udruga će još više raditi i pomagati djeci koja će moći više vremena  provoditi u njoj. Ovim putem smo svima koji su nam pomogli na bilo koji način iznimno zahvalni.

 

Komentari su zatvoreni.

Main navigation