LIDL Hrvatska dodijelio nam je donaciju

LIDL Hrvatska dodijelio nam je donacijuDjelatnica Lidla gđa. Dragama Hrka predložila je Udrugu ADHD I JA za dodjelu donacije. Nakon komisijske provjere i ocjenjivanja uprava Lidla odlučila je da nam dodijeli donaciju u iznosu od 5.000,00 kn u proizvodima. Udruga je iskazala svoje potrebe te su nam dodijeljeni proizvodi koji su nam potrebni za poslovanje.

Dobili smo: slatkiše ( kekse, sok za razrjeđivanje, vitaminski napitak, bombone i čokolade), za zaposlenike ( kavu, nescafe, capucino), uredski materijal ( drvene bojice, fotokopirni papir, flomastere, ljepilo za papir), sredstva za čišćenje i održavanje prostora( wc refile, sanitar, sredstva za pranje podova i suđa, papirne ručnike). Udruga se zahvalila gđi Dragani što nas je predložila za donaciju, te smo joj uručili našu zahvalnicu kao i predstavnicima Lidla gđi. Ivani i Romani.

Nakon druženja gđa. Dragana je s djecom uređivala naš izlog koji i nosi ime Lidla. Ovim putem se zahvaljujemo gđi. Dragani Hrka i Lidlu što su nam dodijelili donaciju.

Komentari su zatvoreni.

Main navigation