Radovi uređenja kabineta stručnog tima u Udruzi

Radovi uređenja kabineta stručnog tima u Udruzi Prema preporuci Ministrastva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu polutiku počeli smo s radovima u Udruzi. Bilo je potrebno da se izrade novi kabineti za stručan tim koji ima omogučen dotok prirodnog izvora svjetlosti i zraka. Radovi koje smo izvodili su bili: nove prostorije od knaufa, kompletno obojeni zidovi, uređeni i namješteni kabineti, provedene sve instalacije za struju, internet i telefon.

Za sve radove zasluženi su roditeljiii prijatelji Udruge, a to su: Jozić Nikola, Lisac Neven, Hrvoje Hreljanović, Zvonko i Marjana Milković, Ivanko Janja, Radoš Marina, Boras Zorica, Dokić Tatarović Danijela, Cojkić Roko, Anđelko,Ivan, Božidar Cik, Platužić Davor, Popović Tomislav, Tucaković Tomislav, Tolić Dado, Mijatović Josip, Geri Luka, Marko i Nenad, Kuduz Jurica, Ivana Tole, Dakić Dražen, radnici Pema gradnje d.o.o., Petrović Petar.

Zahvaljujemo se CRD BOJE d.o.o. koji nas je sponzorirao s 50% troškova materijala, Lontra d.o.o. za prijevoz materijala, Pema grdanja d.o.o. za 50% troškova materijala i svim dobrim ljudima koji su nam pomagali na bilo koji način.

Komentari su zatvoreni.

Main navigation