Proslava 9. rođendana Udruge

Proslava 9. rođendana Udruge Proslavili smo 9 godina rada Udruge i dobivanja statusa Pružatelja usluge socijalne skrbi. Na svečanoj proslavi nazočili su: Držvna tajnica MDOMSP Margareta Mađerić, dožupan Rudolf Vujević, gradonačelnik Dugog Sela Stpio Velić, djelatnici Ministrstva oružanih snaga RH, mnogobrojni uzvanici, gosti, prijatelji udruge, roditelji i djeca članovi udruge.

Za prigodan program pobrinuli su se Glazbena škola Dugo Selo pod vodstvom ravnatelja prof.dr.sc. Dariom Cebićem i Ansambl Duga. Program je vodila majka članica udruge Vedrana Dragičević Borovec. Svima prisutnima obratili su se s čestitkam za rad: gospođa Margareta Mađerić, Stipo Velić, Rudolf Vujević te sama predsjednica Udruge.Po drugi put podjeli smo Povelje počasnim članovima i to : Marjani Milković, Draženu Vidakoviću, Rudolfu Vujeviću, Anđelki Svetec Knezović, Maji Vučinić Knežević, Margareti Mađerić. &nb sp;Udruga se zahvali svim ljudima koji su pomagali u preuređenju prostora kako bi se ispunili minimalni tehnički uvijeti te svima podjeljene su Zahvale, a donatorima podjelili smo Zahvalnica udruge.

 

Roditelji članovi udruge iznenadili su predsjednicu te su djeca joj uručila poklon nakit i cvijeće kao zahvalu za svoj rad i trud kako bi udruga nastavila i dalje s radom. Nakon programa svi smo se počastili našom rođendanskom tortom, slikali za uspomenu na ovaj dan te nastavili druženje uz kolače i sokove koje su roditelji donijeli.
Ovim putem svima koji su sudjelovali na proslavi, a osobito onima koji su nam pomagali da sve prođe u najboljem redu možemo reći samo HVALA.

Komentari su zatvoreni.

Main navigation